dimecres, 23 d’octubre del 2013

Primera coavaluació!

Després de coavaluar els blocs dels nostres companys ens hem fixat en els comentaris que deien sobre el nostre.
Veient les diferents opinions hem decidit fer la lletra del bloc més gran, tal com el grup del bloc de Montornès del Vallès ens ha recomanat, però no ens hem decidit a canviar el nostre subtítol. De moment creiem que no és necessari canviar-lo, ja que les nostres dades personals ja estan en els objectius, però no descartem fer-ho pròximament si és necessari.

Moltes gràcies per les vostres visites, esperem que us agradi:

RIOC

diumenge, 20 d’octubre del 2013

Corregim errors

En vista del comentari d'un grup, ens hem adonat que no havíem relacionat el nostre bloc amb els altres. Per tant hem unit els blocs, tot i que hi ha hagut problemes amb algun. Els hi agraïm l'avís, esperem els altres comentaris.

Gràcies,

RIOC

dimecres, 16 d’octubre del 2013

Diari del bloc:

Comencem:

Per realitzar aquest bloc primer ens hem posat tots d'acord amb la regió que voldríem treballar i finalment hem decidit el municipi de Calonge.
Per començar hem creat una adreça de gmail nova de la que tots tinguem la contrasenya. Seguidament, vam fer una pluja d'idees pel disseny, les planes i el format de la lletra del bloc, tot i que el disseny no descartem anar-lo canviant a partir d'aconseguir més imatges o idees.
Finalment, vam redactar els objectius d'aquest bloc.

Això és tot el que hem fet fins ara,

RIOC