dimecres, 16 d’octubre del 2013

Diari del bloc:

Comencem:

Per realitzar aquest bloc primer ens hem posat tots d'acord amb la regió que voldríem treballar i finalment hem decidit el municipi de Calonge.
Per començar hem creat una adreça de gmail nova de la que tots tinguem la contrasenya. Seguidament, vam fer una pluja d'idees pel disseny, les planes i el format de la lletra del bloc, tot i que el disseny no descartem anar-lo canviant a partir d'aconseguir més imatges o idees.
Finalment, vam redactar els objectius d'aquest bloc.

Això és tot el que hem fet fins ara,

RIOC

8 comentaris:

  1. Bona tarda! Nosaltres som l'Eva Batista, Júlia Buxó, Mireia Font i Judit Rovira. Creiem que el vostre bloc, ara per ara està ben realitzat, ja que totes les pestanyes i continguts es veuen de manera correcte, així com la informació del grup. El que si que us falta són els links dels blocs de la gent de la classe. Molts ànims!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, ja ho tindrem en compte i de seguida els posarem!

      Elimina
  2. Hola noies!! Som la Mireia Ruiz, la Maria Rieradevall, l'Alicia Ramos i la Maria Cuesta. Ens agrada molt el vostre bloc, sobretot l'eslògan, Però creiem que la lletra és massa petita. A seguir així!

    ResponElimina
  3. El format del vostre bloc ens ha agradat molt, la imatge, l'estil de lletra i l'eslògan però, perquè sigui del tot complet només falten les vostres dades a continuació del subtítol: noms i cognoms, universitat, assignatura, professor i curs!

    Ja ens fareu una masterclass de funcionament i format del bloc!!!

    Anna Colomer, Paula Daniel i Clàudia Padrós

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel consell, però de moment creiem que les nostres dades poden esta a altres llocs, com en una plana nova a més dels objectius. Sinó trobem que el títol queda molt llarg.

      Però igualment gràcies,

      RIOC

      Elimina
  4. Bona tarda!
    Som el grup de la Carla Gallart, la Yasmina Gallego, la Laura Puig Florido i la Laia Vila, desprès d'haver observat el vostre blog, només podem dir que ens agrada molt el disseny i els objectius enfocats per a la realització del vostre blog!
    Seguiu així!

    Fins aviat!!!!!!

    ResponElimina