dimarts, 26 de novembre del 2013

Segona coavaluació

Bones companys,

Ja hem realitzat la segona coavaluació, també hem contestat els comentaris que ens heu deixat, tot i que pensem que ens en falta un. Els canvis els realitzarem més endavant, ja que ens hem de trobar tots i també posarem la informació que no estava visible perquè l'estavem editant.

Moltes gràcies,

RIOC

dijous, 21 de novembre del 2013

Tenim nous visitants

Hem estat mirant els blocs dels nostres companys i ens ha agradat en especial el del grup d'Hostalric, us hem agafat la idea per fer el bloc més divertit. Per tant, ara tenim unes mascotes.

RIOC

A dibuixar!

Per fi hem penjat el croquis! Hem fet mans i mànigues per a realitzar-lo, cadascú l'ha dissenyat i aquest ha estat el guanyador. Enhorabona!

Ja anem cap a la recta final...

RIOC


3, 2, 1... Acció

A la pestanya de "Com ha canviat" ja tenim el vídeo penjat. L'hem anat a gravar al poble, a la plaça del Castell, tot i la poca gent que hi havia, alguna persona ha sortit a la gravació.

Esperem que us agradi, 

RIOC

dimecres, 20 de novembre del 2013

Editem el títol

Amb la última visita al poble, vam realitzar moltes fotografies. Avui ens hem decidit a canviar l'encapçalament del bloc, per tal de fer-lo més agradable. Hem canviat la mida, el color i hem ajuntat el títol i l'eslògan anterior, fet que ha permès que els nostres noms poden constar en el subtítol. 

Esperem que us agradi el nostre castell,

RIOC

Comencem amb les pestanyes

Avui hem començat ja a completar les diferents pestanyes del bloc.
De moment vosaltres podeu veure la pestanya de "De què vivim" que ja la donem per acabada, però no descartem canviar-la si és necessari.
Per fer-la hem tingut diferents problemes amb les gràfiques que no es podien veure bé. Esperem que ja ho haguem solucionat per tots.

Moltes gràcies,

RIOC

Estem de canvis

Com alguns ja sabeu cada canvi que fem s'ha d'anunciar, per tal que pugueu veure com a poc a poc construïm aquest bloc. Fins ara ens havíem deixat de dir alguns canvis, com la imatge de fons del bloc que és una vista des de la platja, la lletra l'hem tornat a canviar, hem respost tots els comentaris que ens aneu deixant i ara estem treballant en noves coses a penjar!

En breus tindreu notícies nostres,

RIOC