dijous, 21 de novembre del 2013

Tenim nous visitants

Hem estat mirant els blocs dels nostres companys i ens ha agradat en especial el del grup d'Hostalric, us hem agafat la idea per fer el bloc més divertit. Per tant, ara tenim unes mascotes.

RIOC

4 comentaris:

  1. Bona tarda-nit des de Sant Gregori!

    Després de voltar pel vostre blog i veure el què hi heu penjat de nou, volem felicitar-vos pel vídeo, tot donant una volta pel poble hem aprés coses noves. A més dir-vos, que estaria bé que féssiu 4 apunts sobre el com és a part del croquis, i de l'apartat de com ha canviat a part del vídeo.

    Fins aviat i bona feina!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, ho farem més endavant ja que per ara aquesta era la part que havia de ser-hi. La informació l'estem perfeccionant.

    ResponElimina
  3. Bones RIOC!!
    Hem observat i analitzat acuradament el bloc, destaquem la agradable visió d'aquest, amb les dues imatges que el fan especial, tan la foto del castell de Calonge com la imatge de la platja de fons. Pel que fa a la tipologia i la mida de la lletra la trobem adequada, però creiem que hauríeu de canviar el color del subtítol per que costa una mica de llegir. Destaquem la bona feina que heu fet en els diferents apartats del bloc, en l'actualització del diari, molt complert, els objectius ben definits, i en les noves pestanyes com és, de què vivim i com ha canviat, el croquis és esquemàtic i permet veure bé les diferents parts del poble, l'apartat econòmic ens dona una idea acurada de que viu el poble amb els gràfics i la seva descripció i pel que fa al vídeo ens sembla complert i el fet que estiguéssiu en el poble per fer-lo és un punt a favor vostre.
    Només afegir que ens ha encantat el vostre bloc i destacar l'element interactiu dels peixos que el fa encara més interessant.
    Besis i a reveure!
    Alba Garriga, Zoraida Gonzàlez i Miguel Angel Linares

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Hostalric, ja quan poguem canviarem els colors del subtítol. Esperem que us segueixi agradant.
    RIOC

    ResponElimina