dimarts, 10 de desembre del 2013

Activitats per a tots!

Bones companys,

Ja estem tots de pràctiques! Tot i així no podem deixar la feina enrere.
Avui ja teniu penjades totes les activitats, no descartem retocar-les en un futur, però de moment esperem que us agradin.

Les activitats no només són per nens de primària sinó que també us convidem a provar-les! Podeu agafar un caiac i veure d'una altra perspectiva la visió de la platja, de com el turisme ens fa canviar la forma de viure. També podeu fer una excursió i descobrir nous indrets per vosaltres seguint el recorregut marcat, per no perdre-us o potser preferiu anar a veure les diferents masies i masos del poble on es produeix vi.

Animeu-vos,

RIOC

4 comentaris:

  1. Bona tarda nois/es,

    Hem estat revisant el vostre bloc i us volem comentar alguns aspectes.

    En general, està ben redactat encara que entre el títol de les activitats i el text considerem que hi ha massa espai. Però, heu de vigilar perquè a la última activitat passa tot el contrari, us heu oblidat de clicar intro.

    El títol del bloc s'escau amb la imatge de fons.

    És molt atractiu el "gadget" dels peixos però al mateix temps, pot provocar sensació d'angúnia i distracció a l'hora de dur a terme la lectura del bloc.

    Pensem que la informació està ben organitzada però el text no està justificat. Utilitzeu un vocabulari adequat i entenedor.

    Les activitats les valorem positivament perquè són aplicables a l'escola. No obstant, l'activitat: "Naveguem amb caiac" hauria de ser de curta durada perquè sigui assequible en els alumnes de cicle superior. Cal que indiqueu les durades de les activitats.

    Al final de cada activitat es potencia la reflexió i l'aprenentatge actiu de l'alumnat, que és un objectiu didàctic de les ciències socials. Per aquesta raó, s'hi escau.

    Pel que fa els objectius, s'haurien de redactar. Penseu, que ha de començar amb un infinitiu.

    Finalment, us felicitem per la feina ben fet i pel vídeo.

    Atentament,

    Guillem Fradera Bohera, Farah El Gamouchi Darras, Anna Serra Capell i Laura Poll Viñeta.

    Nota: 8'5

    ResponElimina
  2. Bona tarda companys, a continuació procedirem a avaluar el vostre bloc.

    Pel que fa als aspectes formals, teniu un bé. El text és accessible i correcte, el disseny és adequat pels alumnes, hi ha una bona organització i estructura, però hem trobat alguna petita falta ortogràfica.

    Pel que fa als continguts, teniu un bé. La informació que dóna és clara i exemplifica el tema que ocupa. Les dades que hi apareixen estan corroborades i investigades de forma professional. Tot i així, a la pestanya "Com és" hi trobem una manca de fotografies i de la font d'on s'ha extret la informació. A la pestanya "Com ha canviat", en el vídeo hem trobat a faltar el fet que els canvis s'expliquessin de forma lineal, tal com s'havia demanat, i no parlar factor per factor (i anar de passat a present tantes vegades). Finalment, a la pestanya "Objectius", trobem que aquests no estan ben definits.

    Pel que fa a les activitats, teniu un bé. Trobem que són activitats significatives i funcionals, que fan reflexionar als alumnes i són creatives i innovadores. També són adequades a l'edat de l'alumnat i poden realitzar-se a l'escola. Tot i així, a les activitats no es tenen en compte les idees prèvies de l'alumnat i, pel que fa a la tercera activitat, no hi ha ni quadern de l'alumne ni quadern del professor.

    Pel que fa a l'actitud, teniu un molt bé. Hi ha una molt bona actitud i predisposició per part del grup a l'hora de realitzar el diari del bloc. A més, heu anat modificat tot allò que els vostres companys us han dit a les coavaluacions.

    Pel que fa al bloc en general, teniu un bé. L'objectiu d'entendre, reflexionar i millorar el medi es compleix en part, ja que en cap moment es fa que els alumnes intentin millorar el medi.

    En la present coavaluació podem haver sigut una mica durs, però era l'última i ho havíem de ser, perquè així, en un futur pròxim, pugueu ser més competents del que ja ho sou. Tot i les mancances trobades, es nota que heu fet un gran esforç en l'elaboració del bloc i ho recompensem a l'hora de posar la nota.

    Nota: 8,5. Enhorabona!

    A reveure,

    Dani Campos, Xavi Campos, Joshua Tena i Rubén Vargas

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Bona tarda,

    Analitzant el vostre bloc hem trobat que, pel que fa l'estètica fa falta treballar-la més als apartats en general com l’espai entre paràgrafs o entre imatge i text, justificació del text i tipus de format de lletra. El lema és significatiu en relació Calonge i la imatge que es mostra ens dóna un valor afegit sobre el lema.

    En relació als continguts: els objectius haurien de ser més concrets, els apartats s'haurien d'incloure més imatges per a ajudar a situar als alumnes en el context del que es parla, a més a l'apartat “de què vivim”: al primer paràgraf es repeteix la informació donada al primer apartat de la pestanya “com és”. També, s'haurien de desenvolupar més els continguts que hi aporteu. Com aspectes positius dels continguts en destaquem que les dades que mostreu estan actualitzades, el diari està ben estructurat i mostra una entrada per a cada canvi que heu realitzat.

    Al visualitzar el vídeo trobem que feu una molt bona explicació i al haver-ho gravat al poble ens ajuda a situar-nos. Tot i això, el vent us juga una mala passada i a vegades no s'escolta bé el que dieu.

    Per finalitzar, us hem de felicitar per les activitats que heu realitzat. Tot i així creiem que a l'activitat 3 hi hauríeu de incloure imatges de el lloc on es realitzarà l’excursió.
    En relació a la nostra rúbrica d'avaluació us posem un: 7 de nota global, tenint en compte els següents aspectes:

    Aspectes formals: bé. Continguts: bé. Vídeo: bé. Activitats: molt bé.

    Continueu endavant,

    Paula, Gemma i Mireia.

    ResponElimina